3 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ


Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής , την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής και με μελωδικό τρόπο ευχήθηκαν για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά:

-Η πολυπληθής χορωδία των Κ.Α.Π.Η Αγίας Παρασκευής,
-Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής συνοδευόμενα από την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών κα. Έφη Καψοκεφάλου ,τον Αντιπρόεδρο κ.Διονύση Λέκκα ,δασκάλους και μέλη του προσωπικού,
-Η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής και
- Τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», συνοδευόμενα από την δασκάλα τους κυρία Βασίλω Ιωάννου, τα οποία αφού έψαλαν τα κάλαντα, πρόσφεραν στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά την γιορτινή κουλούρα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Ο Δήμαρχος, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, ευχαρίστησε και συνεχάρη τις ομάδες για τις μελωδικές ευχές και πρόσφερε σε όλους γιορτινά κεράσματα .
Ευχήθηκε «Καλή Χρονιά ,με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» και εξέφρασε την επιθυμία του για «Ένα δημιουργικό 2012, με δύναμη ,αισιοδοξία και προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσουμε ως λαός, τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις των καιρών».


Στη συνέχεια και στα πλαίσια της αδιάκοπης προσπάθειας για τη στήριξη του «κοινωνικού ιστού» της πόλης μας , ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ,μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», επισκέφθηκε άπορους συμπολίτες μας και τους μοίρασε τρόφιμα.


Στο «Γεύμα Αγάπης», την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, ο Δήμαρχος υποδέχτηκε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν έντονα βιοποριστικά προβλήματα και γιόρτασε μαζί τους τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλα με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, η Πολιτιστική-Ψυχαγωγική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής με στόχο να βοηθήσει αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Με επιτυχία άλλωστε πραγματοποιήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά(Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, γιορτή των ΑΜΕΑ, Χριστουγεννιάτικες εορταγορές των ΚΑΠΗ, εκδηλώσεις και παραστάσεις στα πλαίσια του εορταστικού προγράμματος των Παιδικών Σταθμών, εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Μουσείο Αλέκος Κοντόπουλος κ.λ.π,) δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς και συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας «όασης» ξενοιασιάς για τους κατοίκους της πόλης μας.