13 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Σε μια λιτή και σεμνή τελετή με εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας – Καθημερινότητας κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Αγίας Παρασκευής και όπως επιτάσσει το έθιμο, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Παρόντες όλοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας ,που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να επιτελέσουν το καθήκον τους και να διασφαλίσουν την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας-σε αντίξοες συνθήκες αντικειμενικών εξωτερικών δυσκολιών και υποστελέχωσης.
Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνεχάρη το προσωπικό , έδωσε ευχές για μια χρονιά με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία και διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί και φέτος ,αρωγός και ενεργός συμπαραστάτης στο έργο τους.
Τόνισε ότι στη δύσκολη χρονιά που έρχεται ,ο Δήμος μας είναι προετοιμασμένος για να ανταποκριθεί στις λειτουργικές ανάγκες της Δημοτικής μας Αστυνομίας, προκειμένου αυτή να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό μηχανισμό παροχής του αγαθού της ασφάλειας και της συντεταγμένης λειτουργίας της πόλης μας.