16 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΟΔΑΠ ,ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012,στις 12.00 π.μ, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, έγινε η παράδοση στο Δήμο , του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από τη Φιλανθρωπική - Ψυχαγωγική Εκδήλωση με θέμα: «Σαν παλιό σινεμά».
Την εκδήλωση ,που πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2011, στο «Αθλητικό Κέντρο Νότου», οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με μέριμνα των συνεργασθέντων Συλλόγων.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, αφού καταμετρήθηκαν από Επιτροπή εκπροσώπων των συνεργασθέντων Συλλόγων, παραδόθηκαν στον Προϊστάμενο του Τμήματος Ταμείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Δημήτρη Χριστοφοράτο, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του «Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Το ακριβές ποσόν που συγκεντρώθηκε, ανέρχεται στα 3,360 ευρώ.
Ανεξαρτήτως όμως του ύψους του ποσού, η ιδέα της κινητοποίησης για την συλλογή του αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι όταν ενεργοποιείται το «φιλότιμο» που χαρακτηρίζει τον Έλληνα, γίνεται πραγματικότητα η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και η προαγωγή της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ,εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε από καρδιάς το Δ.Σ του ΠΑΟΔΑΠ, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υπεύθυνο του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Τιμολέοντα Κωστόπουλο, καθώς και όλους τους συνεργασθέντες Συλλόγους για την προσπάθεια που κατέβαλαν ακούραστα, με επιμονή, θετική ενέργεια και διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Τόνισε ότι το 2012 έχει ανακηρυχθεί από το Δήμο μας ως «ΕΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και στα πλαίσια αυτά τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν και να προάγουν παρόμοιες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα.
Την αμέριστη συμπαράστασή και την διάθεσή τους να δηλώσουν το «παρών» σε ενέργειες φιλανθρωπικού προσανατολισμού εκδήλωσαν και οι εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων με τις τοποθετήσεις τους.
Παρόντες στην σεμνή τελετή παράδοσης των χρημάτων, ήταν οι παρακάτω εκπρόσωποι των συνεργασθέντων Συλλόγων:
κ. Παναγιώτης Σαραντίδης-Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
κ. Γιάννης Νικολουδάκης-Σύλλογος Κρητών
κ. Γιάννης Σερκεδάκης-Α.Ο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής
κ. Δημήτρης Μάρκου-Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων
κ. Δημήτρης Κονταξής-Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής
κ. Βαγγέλης Ζυγούρης-Σύλλογος Ηπειρωτών
Επίσης παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Ελευθερία Παπαδοπούλου και Ελένη Δάβαρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας και τo μέλoς του Δ.Σ ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ. Τιμολέων Κωστόπουλος.