13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΘΩΜΗΣ


Σε παλιότερη ανάρτηση (http://agparaskevi.blogspot.com/2011/09/blog-post.html) αναφερθήκαμε στο πρόβλημα της αδιεξόδου οδού Ιθώμης, η οποία για 6 μήνες το χρόνο αποκλείεται λόγω λαϊκής.

Από σήμερα λοιπόν (13-1-2012) η λαϊκή γύρισε πάλι στην οδό Μακεδονίας κλείνοντας ξανά την είσοδο του αδιεξόδου! Παρόλο που έγκαιρα έγιναν κάποιες επισημάνσεις στην αρμόδια δημοτική αρχή τόσο από τη σελίδα μας όσο και από κατοίκους της οδού Ιθώμης, δεν υπήρξε καμία αλλαγή.

Πρέπει να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά την επικινδυνότητα της κατάστασης από τον αποκλεισμό αυτό. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης, ούτε διαφυγής. Δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε ασθενοφόρο ούτε πυροσβεστικό όχημα και οι κάτοικοι είναι έρμαιο στην τύχη τους.

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ποιο θα είναι το τίμημα; Μήπως ο αρμόδιος επί των λαϊκών αγορών πρέπει να δει σοβαρά το θέμα και να δώσει μια λύση έστω και τώρα;

Θα επαναλάβω την πρόταση που είχαμε κάνει και πριν,οι πάγκοι να μεταφερθούν ώστε να δημιουργηθεί μια διέξοδος προς την Μεγάλου Αλεξάνδρου η οποία είναι διπλής κατεύθυνσης και να διασφαλιστεί η διαπερατότητά της..


Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζω σημερινές φωτογραφίες από το σημείο εισόδου του δρόμου.
.....................................Βγαίνοντας προς την Μακεδονίας


.........Σημείο εισόδου στην Ιθώμης (φωτογραφία από την πλευρά της λαϊκής)