2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περι διώξεων δημοτικών υπαλλήλων όταν αναλάβει ο νέος δήμαρχος κος Ζορμπάς, εμφανίστηκε ένα έντυπο στους χώρους των υπηρεσιών του Δήμου, το οποίο υποτίθεται ότι προέρχεται από τον κο Ζορμπά χωρίς όμως υπογραφή και χρονολογείται την προεκλογική περίοδο.


Το έντυπο-ανακοίνωση λέει τα εξής:


"...Σχετικά με ψίθυρους που κυκλοφορούν πέρι δήθεν "διώξεων", των υπαλλήλων του Δήμου από πλευράς μου σε περίπτωση που εκλεγώ, σας διαβεβαιώνω κατηγορηματικά όλους σας ότι όχι μόνο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αλλά αντιθέτως θα σας αγκαλιάσω όλους με στοργή και αγάπη και θα βρίσκομαι δίπλα σας κάθε στιγμή που θα με χρειασθείτε.


Άλλωστε η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για να εκφράσετε τυχόν παράπονα ή ότι άλλο χρειασθείτε.

Να θυμάστε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, θα είναι στο πλευρό σας. "Κάποιος θέλει να πεί ή να υπενθυμίσει κάτι .....

Όπως και να' χει όμως η Ελληνική κυβέρνηση ήδη έχει ανακοινώσει ότι οι συμβασιούχοι θα φύγουν και αυτό ενισχύεται από την μετάταξη στο Δήμο πρώην υπαλλήλων της Ολυμπιακής.