27 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ")




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ
Από την ανεπανάληπτη 7μελή ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑ
ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ του Φώντα Τζανίνη!!!

Η Πρωτομαγιά είναι εκτός από εργατική γιορτή και γιορτή της φύσης. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί την γιορτή της Πρωτομαγιάς, στο όμορφο φυσικό περιβάλλον της Συνοικίας μας, που θέλουμε να το ζωντανέψουμε και να το κάνουμε ομορφότερο, ανθρώπινο και πιο καθαρό. Σας καλούμε στο μοναδικής ομορφιάς δασύλλιο των Πευκακίων, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 1 Μαίου στις 10,30 το πρωί, για να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά και να δείξουμε την φροντίδα και την αγάπη μας στο δασύλλιο και να το προστατεύσουμε, ύστερα και από την απόπειρα εμπρησμού του επιχειρήθηκε πέρυσι. Ακολούθως στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου θα στήσουμε χορό με γλέντι και θα ακουστούν χαρούμενες μελωδίες με τα χαλκέντερα χάλκινα του συμπολίτη μας Φώντα Τζανίνη.

Ο Σύλλογος των Πευκακίων η Αναγέννηση προσφέρει τα εδέσματα, τα ποτά και την μουσική και εσείς τη συμμετοχή, το τραγούδι και το δικό σας ενδιαφέρον για μια καθαρή Συνοικία με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση. Είναι ευτύχημα που ακόμη υπάρχει δασύλλιο και πράσινο στη Συνοικία μας, για να διατηρηθεί όμως, θέλει την φροντίδα, την αγάπη και κυρίως την προσοχή όλων μας.

Σας περιμένουμε όλους για μια γιορταστική πρωτομαγιά που θα αφήσει εποχή. Το καλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι θα βραβευτεί από το Σύλλογο!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ........................................Ο Γραμματέας
Γιώργος Γεωργίου ...............................Στέφανος Μπακογιάννης

Είσοδος-Συμμετοχή Δωρεάν