3 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Στα πλαίσια της «Μεγάλης Γιορτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής» που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας, από 14 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2011 ,ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς είχε καλέσει με επιστολή τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης μας να δώσουν το «παρών» και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η ανταπόκριση των σχολείων ήταν εντυπωσιακή.

Την Παρασκευή 16/12/2011 ,στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , παρουσία συμβολαιογράφου και εκπροσώπων των σχολικών τμημάτων των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καταμετρήθηκαν τα κουπόνια συμμετοχής και ανακηρύχθηκαν το πρώτο, δεύτερο και τρίτο σχολικό τμήμα, από τα οποία ΟΛΟΙ οι μαθητές κέρδισαν αντίστοιχα δώρα.
Νικητές –όπως έχει ήδη αναφερθεί στο σχετικό δελτίο τύπου με ημερομηνία 20-12-2011,αναδείχθηκαν τα παρακάτω σχολικά τμήματα:
1) 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα ΣΤ1,με 16.278 συσκευασίες.
2) 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα ΣΤ2,με 10.141 συσκευασίες.
3) 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα Β3,με 9.693 συσκευασίες.
Την Τετάρτη 21/12/2011 , στο Αμφιθέατρο του μουσείου Ακρόπολης, στις 12.00 το μεσημέρι, έγινε η μεγάλη τελετή απονομής για όλους τους μαθητές που πρωτεύσαν σε όλη την Ελλάδα ανά δήμο, την οποία διοργάνωσε το εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».
Την Πέμπτη 22/12/2011,στις 12.00 το μεσημέρι,ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς , συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα. Ελένη Δάβαρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μανώλη Κωνσταντακόπουλο ,επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής και απένειμε τα δώρα που προσέφερε η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στους μαθητές (ποδήλατα στους μαθητές του πρώτου σχολικού τμήματος και αντίστοιχα σε όλους τους μαθητές του δεύτερου και τρίτου σχολικού τμήματος δόθηκαν iPod και mp4 music player).
Χορηγοί των δώρων ήταν οι εταιρίες ΟΛΥΜΠΟΣ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και JUMBO.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς ,στους γονείς και κηδεμόνες και σε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και την μεγάλη ανταπόκριση των μαθητών της πόλης μας στην εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Προσωπικό σχόλιο:
Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές και όχι όπως τον Ιούνιο του 2010 που μέσω της σελίδας (
http://agparaskevi.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html ) διαμαρτυρόμουν και δεν απαντούσε κανείς, ούτε είδαμε ποτέ τα αποτελέσματα!