18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/11Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας κα. Ελένη Δάβαρη σας καλούν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής ,από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 02.00 το μεσημέρι, στην μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων, με σύνθημα:

«ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ’ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»,

που διοργανώνουν ο ΣΚΑΪ και η VODAFONE σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Εκεί, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των κινητών σας καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την VODAFONE. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα! Θα δοθούν τα παρακάτω δώρα:
 Ένα (1) Smartphone ΝΟΚΙΑ 700
 Τρία (3) Chatphones ΝΟΚΙΑ C3
 Πέντε (5) Bluetooth NOKIA
 Δέκα (10) δωροεπιταγές αξίας 40€ για αγορά κινητών

Σας περιμένουμε όλους !

Σημείωση :Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στις δύο περιοχές. Στις 13.50 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.